Мирного неба тобі, Україно!

Мирного неба тобі, Україно!

Що може бути кращим за сонечко зранку, за усміхнені обличчя дітей, за радість і спокій в очах людей, за квітучі міста і села, за радісний дитячий сміх. Спокій, безхмарні дитячі сни – це і є мир.

Мир! Це слово звучить по-різному на континентах Землі, але скрізь воно означає можливість спокійно жити під чистим блакитним небом, вчитися, працювати, любити і поважати один одного. Без миру нема щасливого дитинства, нема майбутнього. 21 вересня, у Міжнародний день миру, у Милятичівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено години спілкування, усні журнали, бесіди, уроки мужності. Ці заходи сприяли формуванню в дітей усвідомлення сучасної національної ідентичності на кращих прикладах мужності і звитяги, виявлених нинішніми захисниками Батьківщини, на героїці минулої та сучасної боротьби за незалежність і цілісність держави; вихованню любові до України на прикладах самовідданості і патріотизму її захисників; розвитку розуміння, що активна громадянська позиція українців, особиста відповідальність за долю держави – гаранти незалежності та миру в Україні.

У сонячний осінній день старшокласники провели флеш-моб під гаслом: «Мирного неба тобі, Україно!», випускали голубів у небо в знак солідарності з усіма дітьми світу в прагненні миру.

Бажання миру і злагоди було, є і буде в кожного українця, бо тільки в мирній державі накопичуються її багатства, розвивається культура, зберігаються духовні цінності, зростає добробут людей, з молодого покоління формуються справжні громадяни держави. Як день перемагає ніч, так добро переможе зло. І мирне небо обов’язково буде над всією нашою Україною!!!

Кiлькiсть переглядiв: 30

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!