Голуб миру: щоб в Україні настав мир і спокій.

Події в нашій країні не залишають байдужими дитячі серця. До річниці Революції гідності учні Звенигородської школи Пустомитівського району мали можливість взяти активну участь в психологічному практикумі «Голуб миру». Учнівське самоврядування під кураторством практичного психолога Вітязь О. З. організувало майстер-клас з виготовлення паперових голубів, місія яких принести мир і спокій на схід України, стати оберегом для захисників нашої Батьківщини. Треба було бачити, з яким натхненням працювали діти, вирізали, розфарбовували, підбирали теплі слова! У кожного своє бачення і фантазія, як піднести бойовий дух героїв і підтримати в нелегкий час. Такаробота створює терапевтичний ефект — і тому, хто пише, і тому, хто отримує.

Слід зазначити, що, спрямувавши енергію на допомогу іншим людям, діти вчаться співпереживати і співчувати, підніматися вище власних інтересів та споживацької політики. Тим самим вони допомагають й собі. Відчувши свою значущість і важливість, діти, можуть знайти вихід з особистої кризи, здолати тривожність.

Від Михайла до Андрія учні вивішували свої голуби на символічне «дерево єдності», частина з них вже відлетіла за призначенням в зону АТО, інші ще гурмуються перед далекою дорогою, щоб виконати свою благородну місію.

Ми щиро віримо, що дитячі надії здатні творити дива, а їх голуби миру принесуть благу вістку. Кожен допомагає, як може. Хтось зі зброєю в руках, а хтось – з добрим словом на устах. Головне, не здаватись і триматись купки. Разом – не страшні ні вітри, ні бурі. Любов і щира підтримка, яка іде від серця до серця, вбереже нас від біди.

Кiлькiсть переглядiв: 326

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!