ПОДОРОЖ У КРАЇНУ МАТЕМАТИКИ

Відповідно до річного плану роботи школи та з метою підтримки цікавості учнів до вивчення математики Милятичівській ЗОШ І-ІІІ ст. Пустомитівського району був проведений Тиждень математики. Учні з нетерпінням чекали цього і недаремно. Адже кожен з них зміг взяти активну участь у всіх заходах і поринути у цікаву мандрівку по країні Математики. Впродовж тижня проводився конкурс математичних газет, в яких учні розповідали цікавинки із «світу математики». Переможцями стали учні 9 та 10 класів. Також весело і захоплююче пройшов конкурс « Кмітливий художник» у 8-11 класах. Учасники та уболівальники мали можливість побувати у веселому координатному зоопарку. Метою конкурсу було не тільки перевірити як учні орієнтуються на координатній площині, а й показати, що математика може бути цікавою та захоплюючою.

У конкурсі «Містер та Міс Математики» команди показали хороші знання з математики, та все ж таки команда «Хлопці – мудреці» перемогла команду «Дочки Піфагора». «Містером та Міс Математики» стали учень 9 класу Михашула Олег та учениця 10 класу Талама Лілія. Під час математичних фокусів учні 5 класу показали високу активність та хороший рівень обчислювальних навичок і вмінь. Свої бачення уроків математики учні школи висловили на « Дереві пропозицій».Учні розказували гуморески і смішинки, читали вірші про математику, співали уривки пісень, в яких зустрічаються числа.

Мандрівка країною Математики - це п’ять днів математичного свята у школі, огляду математичних талантів, змагань учнів у міцності математичних знань, кмітливості, наполегливості, волі і сили духу. Були підведені підсумки Тижня математики. Найактивніші учні та класні колективи були відзначені грамотами. Тиждень завершився святковим концертом. Усі отримали море позитивного та гарного математичного настрою. Можна стверджувати, що предметний тиждень пройшов в атмосфері творчості, співпраці вчителів та учнів і виявив високу результативність роботи вчителів.

Кiлькiсть переглядiв: 213

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!