«Спорт – здоров’я, сила духу і краса»

«Спорт – здоров’я, сила духу і краса»

Спорт має дивовижні властивості: об’єднує людей, надихає до великих звершень, наділяє командним духом і жагою до перемоги, приносить масу позитивних емоцій, а, напевно, найголовніше – зміцнює здоров’я, формує характер і витривалість, виховує вміння співпереживати. Ці незабутні емоції відчули учні Милятичівської ЗОШ І-ІІІ ступенів під час різноманітних змагань у рамках «Олімпійського тижня».

Тиждень видався насиченим, особливо футбольними емоціями, адже після відкриття у нашому селі спортивного майданчика зі штучним покриттям, обличчя маленьких спортсменів горіли бажанням відчути себе справжніми футболістами. Тому, безперечно, святом для наших хлопців став футбольний турнір під назвою «Футбол – це більше ніж спорт!», у якому змагалися учні 5-7 та 8-9 класів. Лідерами у молодшій віковій категорії стали хлопці 5 класу, які найемоційніше сприймали події. У старшій групі перемогу здобули учні 8 класу, які трохи стриманіше, але все ж таки відчули всю силу радості від перемоги. Напевно, найбільш інтелектуальним видом спорту є шахи. Знайшлися у нашій школі і любителі цієї гри. Шаховий турнір «У шахах більше шляхів, ніж на всій земній кулі» завершився товариськими потисками рук учнів 7 класу, які проявили найбільше завзяття у цій галузі спортивного життя школи.

Не лише спортивними змаганнями був насичений «Олімпійський тиждень. Разом з учнями нам вдалося організувати виставку малюнків на спортивну тематику. Активну участь проявили юні художники 5-7 класів. У конкурсі газет показали свої мистецькі здібності учні 8-10 класів.

Тиждень спорту у нашій школі не пройшов безслідно для кожного з нас. Адже спорт – це не лише рух, це – улюблене заняття, це коло друзів, це сила і підтримка, це, найперше, - наше здоров’я.

Кiлькiсть переглядiв: 48

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

Фотогалерея

Дата останньої зміни 29 Серпня 2019

Цей сайт безкоштовний!